O poduzeću

Tvrtka Petrokov je prisutna na tržištu 25 godina i bavi se prodajom opreme za centralno grijanje, vodovod, plinsku opremu, sanitarnu opremu i klimatizaciju.

Svojim je individualnim pristupom kupcima, pristupačnim cijenama i visokokvalitetnim proizvodima domaćih i svjetskih  proizvođača, prerasla u tvrtku koja zapošljava 115 djelatnika te se ubraja među 250 najuspješnijih u Republici Hrvatskoj i druga je na tržištu u svojoj branši.

Od 2012. godine tvrtka Petrokov djeluje na tržištu zajedno sa poznatom austrijskom tvrtkom ODÖRFER s kojom se zajednički usmjerava prema kvaliteti, dizajnu i najnovijim trendovima u svijetu kupaonica  i u području obnovljivih izvora energije.

Osim osnovne djelatnosti, Petrokov posebnu pažnju polaže na područje obnovljivih izvora energije. U sjedištu firme u Zagrebu-Sv. Klara, na krovovima skladišta postavljena je najveća solarna elektrana u Hrvatskoj.

Posljednjih petnaest godina tvrtka Petrokov je proširila svoju ponudu programom opreme za kupaonice. U izložbeno prodajnim centrima se može naći iznimno bogat izbor sljedećih grupa proizvoda:

  • keramičke pločice vrhunskih svjetskih proizvođača
  • sanitarna keramika, sanitarne armature, sanitarna galanterija
  • kade i tuš kade
  • kupaonički namještaj.

Petrokov je izvrstan odgovor na pitanje oko odabiru grijanja i plinska opreme, klimatizacije, vodovoda, sanitarija i keramike te obnovljivih izvora energije.